Trenchcoats voor dames online kopen (2024)

Houd je van klassiek en elegant? Zijn jouw outfits altijd up-to-date? Dan is de trenchcoat voor dames een absolute must-have voor je garderobe. Omdat hij geschikt is voor elk seizoen, vormt hij een integraal onderdeel van de modewereld. Deze modetopper inspireert bij elke gelegenheid en jij laat zien dat je stijl hebt. Vind je nieuwe favoriete item voor het voor- en najaar bij Esprit. [Bladwijzer hoofdtekst]

Trenchcoats van Esprit – elegante jasklassiekers voor dames

Vallende bladeren, lagere temperaturen en een licht briesje – in de herfst is het tijd van outfit te wisselen. De zomerballerina's worden ingeruild voorenkellaarsjesen je trekt een trenchcoat aan als je naar buiten gaat. Omdat de damesjas op de bovenbenen valt, is hij lekker warm. Ontdek de verschillende stijlen in onze online shop – aan jou de keuze!

Warm of koud – de trenchcoat past in elk jaargetijde

Cool en casual of elegant en businessproof. Met zijn klassieke model en elegante look past de trenchcoat voor dames bij alle weersomstandigheden. Met dit kledingstuk ben je voorbereid op elk seizoen. Hoe je jouw favoriet het beste stylet, laten we je hier zien.

Losjesvallende outfits voor de lente

Heerlijke zonnestralen en nog wat frisse temperaturen. Een dun jasje van licht katoen past perfect bij je outfit. Een trenchcoat voor dames in lichtbeige ziet er losjes en licht uit. Tot halverwege de bovenbenen gesneden, houdt hij je zelfs bij een opstekende wind heerlijk warm.

Er zijn talloze outfits mee te combineren. Bij de kantoorlook passen chiquebroekenen pumps. In de vrije tijd mag het wel wat losser zijn. Een chino en sneakers erbij en klaar. Daaronder draag je een witte blouse, comfortabele trui of een casual shirt – precies zoals jij het wilt.

Luchtige lichte look in de zomer

Trenchcoats in de zomer? Uiteraard! In de zomer kan het 's avonds snel afkoelen. Dan is het tijd voor een dunne trenchcoat voor dames. Bij voorkeur zonder voering. De knielange snit biedt een geweldige bescherming rond je nieren en ziet er ook bijzonder chique uit. Bij voorkeur lichte kleuren combineren met een vrouwelijke rok en een luchtige top. Schattige ballerina's of sandalen maken je zomerlook compleet en stralen elegantie uit.

Herfsttrenchcoats: Van klassiek elegant tot casual

De herfst is het klassieke seizoen voor dit type jas.

Elegante looks en chique kantooroutfits met blazers enpakkenworden verfijnd met een herfstachtige trenchcoat voor dames. Stevig katoen met een comfortabele, zijdezachte voering houdt je warm bij koele temperaturen. Een hoogsluitende reverskraag en een afneembare capuchon beschermen je tegen weer en wind.

Velen zeggen daarom dat de herfst het klassieke seizoen is voor dit type jas.

In je vrije tijd kun je je jas combineren met eenslim jeans, donkere laarzen en een zachte gebreide trui. Je spullen voor onderweg kun je opbergen in eenschoudertasvan hoogwaardig suède.

De klassieker voor de winter: Heerlijk warm

Voor koude winterdagen is er niets beters dan lekker warm ingepakt te zijn. Een warme katoenen trenchcoat voor dames past goed bij je gebreide coltrui, zwarte leren legging en enkellaarzen. Lang model, met een soepelvallende voering van kunstvezels en een uitneembare bodywarmer. Klassieke details zoals epauletten, de dubbele knopenrij en een ceintuur maken je outfit net even anders.

Ben je meer een jeans-fan? Dan vind je bij Esprit stoere boyfriend jeans en stoere cowboylaarzen. De look wordt harmonieus met een trenchcoat voor dames in elegant navy.

Trenchcoats van Esprit – geschikt voor elke vrouw

Slank, sportief of met vrouwelijke rondingen. Een damestrenchcoat van Esprit past bij elk figuur. De rechte pasvorm is ideaal voor kleine, sierlijke vrouwen. Doordat hij op de bovenbenen valt, maakt hij je benen langer en accentueert ze.

Dankzij de losse snit valt dejasgeweldig om je heupen. Een droom voor vrouwen met ronde vormen. Donkere kleuren zoals navy laten je bovenlijf smaller lijken. Een andere klassieke kleur voor je trenchcoat is beige.

Lange, slanke vrouwen kunnen hun taille prachtig benadrukken met de strikceintuur. Dicht moet hij losjes naar beneden hangen. Zo breng je je verhoudingen perfect in balans.

Hoe maak ik mijn damestrenchcoat schoon?

Heb je jouw lievelingsjas al in je hart gesloten? Dan wil je er zo lang mogelijk mee doen. Met een paar tips en trucs voor het reinigen, heb je lang plezier van je damestrenchcoat:

  • regelmatig het bovenmateriaal impregneren.
  • na het dragen goed laten luchten.
  • volg de onderhoudsinstructies op het etiket.
  • katoen kan in de machine gewassen worden tot 30 graden. Bij voorkeur uitsluitend op een fijnwasprogramma.
  • na het wassen absoluut niet in de droger! De jas bij voorkeur hangend aan de lucht laten drogen.

De uitknoopbare bodywarmer vest kun je het beste apart te wassen. Je kunt het polyesterweefsel in de machine wassen op lage temperaturen tot 40 graden. Bij voorkeur op een fijnwasprogramma en een laag centrifugetoerental.

Esprit: Bij ons vind je modieuze kleding

Voel je goed, zie er goed uit. Al meer dan 50 jaar staat het merk Esprit voor casual pasvormen, duurzame kwaliteit en verantwoorde productie. Wij versturen onze hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen snel en klimaatneutraal naar meer dan 40 landen. Naast onze online shop zijn er wereldwijd winkels waar je kunt profiteren van onze service.

Trenchcoats voor dames online kopen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6567

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.